Смачні ідеї
Пікантний салат з морепродуктами
Інгредієнти (на 4 порції):
Заморожена суміш «Мексиканська» — 400 г.
Заморожені морепродукти — 500 г.
Зелений салат — 100 г.
Діжонська гірчиця — 1 ст. л.
Соєвий соус — 2 ст. л.
Оливкова олія — 4 ст. л.
Сік лимона — 2 ст. л.
Сіль, перець — за смаком.
Приготування:
Розігріємо на сковороді трохи олії та обсмажимо морепродукти. Наприкінці приготування посолимо, додамо перець і трохи соку лимона. Залишимо морепродукти охолоджуватись. До іншої сковороди покладемо овочеву суміш, накриємо кришкою і тушитимемо 5–7 хвилин. Потім додамо соєвий соус та оливкову олію і смажитимемо до повної готовності. Листя салату ретельно промиємо, висушимо, подрібнимо, змішаємо з морепродуктами та овочами. Діжонську гірчицю і залишки олії змішаємо і додамо до салату. Усе ретельно перемішаємо і красиво подамо до столу!