Смачні ідеї
Поділитися з друзями:
Гарбузові панкейки з медом
Інгредієнти (на 3 порції):
Гарбуз заморожений — 200 г.
Молоко — 200 мл.
Борошно — 160 г.
Розпушувач тіста — 1,5 ч. л.
Кориця — 0,5 ч. л.
Яйця — 3 шт.
Цукор — 2 ст. л.
Олія — 2 ст. л.
Сіль — дрібка.
Приготування:
Запечемо шматочки гарбуза й подрібнимо їх блендером до стану пюре. Яєчні жовтки зіб’ємо з половиною молока, додамо борошно, корицю й розпушувач і перемішаємо. Увіллємо в тісто олію, залишки молока та гарбузове пюре. Зіб’ємо яєчні білки з цукром й акуратно з’єднаємо пишну масу з тістом. Розігріємо сковороду. Обсмажимо панкейки з обох сторін, беручи для одного «млинчика» 2–3 ст. л. тіста. Викладаємо готові панкейки гіркою, поливаємо зверху медом — і насолоджуємось ароматом і смаком!