Смачні ідеї
Поділитися з друзями:
Смородинова запіканка
Інгредієнти (на 2 порції):
Заморожена смородина — 400 г.
Яєчні жовтки — 4 шт.
Цукор — 4 ст. л.
Цукор ванільний — за смаком.
Вино біле напівсолодке — 125 мл.
Грецькі горіхи мелені — 50 г.
Приготування:
Смородину кладемо у форму для запікання. Жовтки збиваємо на гарячій водяній бані з цукром, ваніллю і вином у щільну пінку. Швидко домішуємо мелені горіхи. Викладаємо масу на ягоди. Запікаємо у розігрітій до 220ºС духовці до золотистого кольору приблизно 5 хвилин. Подаємо смородинову запіканку гарячою. Гарно смакує з ягідним сорбетом!